Autocolante casa si auto

Autocolante casa si auto

V-ati gandit la o schimbare noua si creativa? Un perete cu totul altul? Doriti o camera unica si de invidiata? Indiferent daca sunteti in cautarea abstractului, al elegantei sau chiar al copilului dinauntrul Dvs., autocolantele decorative si stickerele creative vor da camerei un aspect cu totul nou. Acordati-va un sentiment de placere decorand camera pe gustul Dvs. cu stickere de perete. Nimic nu se compara cu un rasfat vizual bine meritat la sfarsit de zi.

Puteti decora pereti intregi sau doar un colt drag Dvs. O sa gasiti stickere decorative dedicate chiar numai camerei de copil. Ce bine e sa fim iarasi tineri si captivi la nou, nu-i asa?

Produse in sectiunea actuala: stickere perete, autocolant perete sau autocolante decorative, autocolant perete si decoratiuni pereti. Mai gasiti: autocolante pentru camera de copii si articole pentru copii. Aceste produse din urma tindem sa le categorizam la jucarii copii.


De la clientii nostrii:
 
Bine ca mi-ati atras atentia ca nu sunt 3 lame diferite a cate 7 centimetri
totusi, modelele sunt destul de mari si asa;
cel putin pentru invitatiile mele de nunta imi ajung sa le prind pe plic
site misto, preturi bune, sa o tineti tot asa!
 
Bogdan, Oradea
 
Buna ziua, am primit comanda de la d-voastra, va multumesc si felicitari ca descrieti pe site exact cum sunt produsele si intradevar sunt la fel de frumoase si in realitate!
 
Leca Florina, Constanta
 
vezi mai multe >>