Selectarea produselor dorite

Alege produsele navigand prin categoriile de produse. In momentul in care ai gasit un produs pe care il doresti sa il achizitionezi, apasa butonul Adauga in cos. Vei fi apoi directionat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi sau poti Continua cumparaturile. In Cosul de cumparaturi se pot vizualiza lista de produse existente in cos, se pot modifica cantitatile dorite a fi achizitionate sau poti renunta de tot la unul, la mai multe sau la toate produsele introduse in cos. Pentru a te intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, apasa butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasa butonul Trimite comanda. In cazul in care esti client nou, va trebui sa iti creezi mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu iti va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care vei putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite fata de informatiile pentru expediere, selecteaza optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduce informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selecteaza metoda de plata pe care o preferi (plata ramburs la curier sau plata imediata cu card bancar). Dupa ce te-ai asigurat ca esti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasa butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii tale si de optiunile disponibile, este posibil sa ti se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Vei putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Preturi, Comenzi minime
Toate preturile afisate pe site includ TVA.
Nu exista comanda minima.